Behandling med botox i Täby

Något som man kanske ofta hör om är botoxbehandlingar och detta är ett alternativ för er som bor i Täby med omnejd, men vad är egentligen botox och vilka resultat ger en behandling med ämnet?

Botoxinjektion mot rynkor i ansiktet

Botox är ett ämne som innehåller ett slags gift och när detta gift i väldigt små mängder injiceras i huden så påverkar det nerverna och gör att musklerna i ansiktet blir avslappnade. På det viset så försvinner sådana rynkor som uppstår med tiden på grund av både väder och vind och åldrande.

Behandlingen användes från den första början till att lindra exempelvis muskelryckningar vid ögonen, men med tiden kom det även att användas till att bli av med sådant som rynkor i ansiktet. Idag är behandlingar med botox populärt över hela världen och behandlingen är alltså även ett alternativ för er i Täby som vill bli av med rynkor och få en slätare hud i ansiktet.

När ni i Täby behandlas med botox görs det framför allt i ansiktet. Några vanliga ställen där rynkor vanligen uppstår och där en behandling kan vara ett alternativ är i pannan, mellan ögonbrynen samt runt omkring ögonen. En behandling med botox är en behandling som är snabb och som inte leder till någon typ av smärta.

Botox och andra behandlingar i Täby

Ett alternativ för dig som bor i Täby med omnejd är alltså att ta hjälp med en botoxbehandling. Andra typer av behandlingar för huden och kroppen som vi erbjuder och som leder till välmående är ansiktbehandlingar av olika slag, med allt från rengöring av huden och behandling med ansiktsmask till färgning av ögonfransar, samt flera alternativ till fotvård. Vi erbjuder även sådant som vaxning, massager och nagelbehandlingar vid vår salong i Täby.