Familjesamtal i Gävle, Sandviken, Avesta, Sala och Västerås

Om man lever i en familj där det finns spänningar och konflikter mellan familjemedlemmar eller om man av någon anledning känner att man har kört fast i sin relation med sin partner kan det vara bra att ta hjälp av en terapeut genom familjesamtal. För er som bor i Gävleborg, Västmanland och Dalarna finns hjälp att få med familjesamtal.

familjesamtal

Familjesamtal för att lösa konflikterna

Anledningarna till att det finns konflikter i en familj kan vara många. Om det handlar om en parrelation kan det exempelvis röra sig om att man har problem att prata med varandra och tvivlar på om man egentligen bör vara tillsammans. Det kan även vara så att en relation mellan en förälder och ett barn är ansträngd. Oavsett anledningarna kan det vara bra att tala ut och ha en tredje part närvarande.

För er i Gävleborg, Västmanland och Dalarna som har någon typ av problem inom familjen finns alltså hjälp att få med familjesamtal. Familjesamtalen börjar med ett första möte där det diskuteras vad som är problemen och därefter tas mål med terapin fram. Vid familjesamtalen får ni hjälp att tala ut och se er situation från ett nytt perspektiv.