Flera typer av massager för er i Danderyd

Oavsett om man har en viss typ av skada eller endast behöver stressa ned från den krävande vardagen kan en massage vara den rätta lösningen. Face & boby inn erbjuder flera olika typer av massage för er som bor i Danderyd.

Massage i Danderyd

Massage för avslappning, graviditet eller idrottsskador

Vi lever i en stressig vardag med allt från jobb, eller skola, och träning till aktiviteter med barnen och familjen. Oavsett om man går i skolan eller jobbar, är singel eller har familj, kan stressen ta över. Ett alternativ för er i Danderyd för att slappna av är då att ta en massage.

Det finns flera typer av massage som ni i Danderyd kan ta del av. Den klassiska massagen är en massage som görs på hela kroppen för att lätta upp kroppen och få dig att slappna av. En så kallad terapeutisk massage är istället en massage som anpassas efter särskilda områden som du kan ha problem med.

Ytterligare en typ av massage är gravidmassagen. När man är gravid innebär det att kroppen utsätts för mycket och bland annat vikten av magen kan göra att man får problem med värk. Massagen kan då användas för att lindra problemen.

Slutligen kan ni i Danderyd som har någon typ av skada, exempelvis efter att ha ägnat sig åt sport, få hjälp med att placera en särskild tejp på kroppen som lindrar problemen och har en positiv effekt på musklerna.

Massagetillfällen för er i Danderyd av olika längd

Det finns alltså flera alternativ för er i Danderyd när det kommer till massage. Vilken massagetyp som ska väljas beror på vilka problem som man själv har. Massagen går att beställa per halvtimme, trekvart eller timme. Vissa av behandlingarna går även att köpas till ett samlat pris för fem tillfällen.