Många val vid konferens i Stockholm

När man som företag, förening, klubb eller annat vill ha en konferens i Stockholm finns många alternativ till lokaler utspridda över hela staden från centrum vid Centralstationen och utåt i olika riktningar.

konferens stockholm

Konferens i centrum eller på söder

När man ska ha en konferens i Stockholm finns det som sagt en hel del platser att välja mellan. Valet för konferensplats kan exempelvis göras utifrån hur många man är som ska träffas och i vilken typ av miljö som man önskar att vara.

Vill man vara centralt finns det utefter Vasagatan i närheten av Centralstationen ett flertal hotell och anläggningar som erbjuder lokaler till konferenser. Några exempel på hotell som erbjuder lokal för konferens är Radisson och Clarion. Ett annat centralt exempel som har möjlighet till konferens är Stockholm Waterfront Congress Center.

I närheten av Stureplan i Stockholm finns även ett flertal ställen som passar bra för en konferens. Ett exempel är Nalen. Något utanför centrum i de södra delarna finns i sin tur även en rad olika ställen, exempelvis Hilton, Saturnus och Münchenbryggeriet.

Att tänka på vid konferens i Stockholm

När man ska välja vilken typ av plats som man ska ha en konferens på i Stockholm så finns det alltså många alternativ i olika delar av staden och de ovan nämnda ställena är bara ett antal.

När man ska välja sitt konferensställe i Stockholm kan det som nämnt vara en bra idé att först och främst ha i åtanke hur stor gruppen kommer att vara samt i vilken miljö man vill vara i. Kanske vill ni vara i centrum, lite utanför stadskärnan eller vid en plats som ligger naturnära.

Bra att tänka på vid val av ställe för konferens är även att boka in konferensen relativt långt innan eftersom det i Stockholm hålls många konferenser året om.