Restauranger i Stockholm

Utvalet av restauranger i Stockholm är stort, det finns det över 1000 olika restauranger och något som passar för alla oavsett kosthållning eller diet. Eftersom utbudet är så stort bland restaurangerna är även valmöjligheterna stora.

Vegorestauranger

Lao Wai är en kinesisk vegetarisk restaurang som tagit sin inspiration från det Sichuanesiska och taiwanesiska köken. Deras mat innehåller varken ägg eller mjölkprodukter och de använder sig av de produkter som lämpar sig bäst för det kinesiska köket. Rätterna wokas och tillagas med respekt och omsorg för råvarorna. På Google har restaurangen fått betyget 4.4 stjärnor av 5.

Hermitage som är beläget i Gamla Stan i Stockholm erbjuder vegetarisk mat som är lagad med kärlek i en trevlig miljö. De serverar både lunch och middag samt att de även har ett café i anslutning. Restaurangen har fått väldigt bra betyg både på sin hemsida och på Google med sina 4.3 av 5 stjärnor.

Fisk- och skaldjursrestauranger

Stockholms Fisk är en renodlad fisk- och skaldjursrestaurang som ligger i hjärtat av Stockholms city. På menyn finns dagsfärsk fisk och skaldjur och de serverar alltifrån välfyllda skaldjursplatåer till utsökta fiskklassiker. De har öppet från tidig förmiddagen till sena kvällar. På Google har de fått ett betyg på 4.2 av 5 stjärnor.

Wedholm Fisk har funnits sen 1985 på Nybrokajen i Stockholm och blev snabbt en av de starkast lysande stjärnorna på kroghimlen. Här har de stort fokus på kvalitet av råvarorna, service och tillagning. Här placeras både lunch och middag men de har även menyer för större sällskap. På Google har restaurangen fått 4.6 stjärnor av 5.

Köttrestauranger

GUTE är en köttrestaurang i Stockholm som är belägen på gränsen mellan Norrmalm och Östermalm. 2016 renoverades restaurangen och är nu i toppskick, samtidigt passade de på att uppdatera sitt koncept samt meny. Deras meny skiftar mellan årstiderna men de serverar alltid kött eller andra styckdetaljer. På Google har de  fått betyget 4.2 av 5 stjärnor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *