Upplevelser & Aktiviteter i Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad utan även den stad som har största utbudet av upplevelser i Här finns över 2000 olika roliga aktiviteter att välja mellan. Helt enkelt något för alla. Aktiviteter i Stockholm

Letar du efter en riktigt häftigt upplevelse i Stockholm? Oavsett om du är på besök eller bor i Huvudstaden finns det mycket spännande och udda att göra. Ofta är man så van vid de vanliga shoppingstråken och turistplatserna att man glömmer bort de där speciella upplevelserna som höjer pulsen och stannar kvar i minnet.

Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad?
Det finns mängder av aktiviteter i Stockholm – här hittar du det som passar dig.
– Riddarholmen – här samlades riddarna i riddarhuset
– Kombinera en båt och buss resa. Detta är ett mycket bra val om du vill göra stadens sevärdheter både på vatten och via landsväg. Du kommer att gå under 15 broar och passerar många olika delar i Stockholms stad med båt.
– S:t Göran och Draken, Järntorget och självklart Stockholm blodbad.
– Se slottet, sergelstorg och fåfängen. Vaxholmsbåtarna från nybroviken.
– Stureplan, galleriorna och berns operan och Drottningholm.
– Millesgården
– Regalskeppet Wasa
– Historiska museet
– Skansen  och alla djuren
– Slussen som ska byggas om

– Stadsvandring i Gamla Stan – oförglömligt underbart med sina egna guider och spännande anekdoter. Följ med till Stockholm ursprungliga stadskärna, Gamla stan med sina trånga gator och passager.

I Stockholm finns det mycket att göra.
Roliga aktiviteter som får pulsen att stiga, smaklökarna att frodas eller kroppen att slappna av. Upplevelser är mycket uppskattade gåvor så oavsett om du själv är ute efter äventyr just nu eller har andra planer för stunden, ska du inte heller glömma bort att du kan berika någon annans liv. Här kommer vi tipsa om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation.

Läs mer om Stockholm här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *